Roletne

veka roletne 250pxRoletne su kvalitetna i najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće. Prozor bez roletne je u stvari „nedovršen“ posao.

Svakom onome kome je u interesu da svoj stambeni ili poslovni objekat zaštiti od vremenskih neprilika, provale ili nekih drugih neželjenih utjecajaj, odlučiće se za ugradnju roletni.

- Roletna se izrađuje od kvalitetnog aluminijumskog materijala koji je punjen poliuretanskom smjesom, što ga čini toplinskim i zvučnim izolatorom, lakiran na principu elektrostatskog lakiranja,otporan na vremenske utjecaje  (+80 -40 stepeni),

- Debljina lamele 8,5 mm punjena poliuretanom, širina lamela 37 i 52 mm,

- Veličina vanjske kutije ovisi o visini otvora,

- Max preporučena širina roletne je 2000 mm,

- Max preporučena površina jedne cjeline je 5m2,

- Boja kutije i vodilice je standardno – bijela,

Mogu se koristiti još neke koje nudi proizvođač: Antracit, Silver i ostale boje iz ponude. Također roletne mogu biti i u drvenom dekoru (Zlatni hrast, Nusbaum).

Roletne su pogodne za brzo, lako i po potrebi potpuno zatamnjivanje prostora.

Lagani mehanički sistem omogućava komfor pri rukovanju svakim od sistema pogona. Možete birati između jednostavnog povlačenja gurtnom, kurblom sa prenosnim mehanizmom ili električnog pogona. Sa roletnama odlično ste pripremljeni za “inteligentnu” kuću budućnosti. Roletne su takođe pogodne za povezivanje na električne sustave za skupno upravljanje kućnim elementima,na sustave sa tajmerom, ili na sustave daljinskog upravljanja.(preko mob itd..)

Roletne se lako održavaju, jednostavnim brisanjem neagresivnim sredstvima niti oštrim predmetima

U cilju što boljeg osiguranja od provale,sustavi roletni se mogu blokirati, čime se onemogućava njihovo nasilno podizanje na gore s vanjske strane.