Komarice

veka komarica 300px

Insekti u stanu ili kući mogu biti veoma naporni - dosadno zujanje, bolni ubodi, sklanjanje hrane… Posebno može biti stresno onima koji se boje insekata ili su alergični na njihov ubod.

Komarnici su pravo rješenje koje vas može osloboditi ovih nevolja. Ugradnjom komarnika za prozore i komarnika za balkonska vrata spriječit ćete da insekti ulaze u stan ili kuću.

Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkuliranje zraka , pa više neće biti problema sa prozračivanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata. Također, mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprječava da svjetlost ulazi u prostoriju.
Montaža komarnika, kao i njihovo kasnije održavanje i eventualna demontaža su vrlo laki i o tome ne morate da brinete.

Komarnice će vam, također, omogućiti da izbjegnete suvišno korištenje raznih kemijskih preparata protiv insekata. Ukoliko ste prinuđeni da ove preparate koristite kada ste van kuće, to nećete više morati da radite u kući.

Dakle, prednosti komarnika su:

• nema komaraca i drugih insekata

• nema kemije

• uvijek ima svježeg zraka

EuroStyll u svojoj ponudi ima komarnike za prozore i komarnike za vrata. Kvalitetnom i profesionalnom montažom možemo vrlo brzo ućiniti da insekti ostanu izvan vašeg doma.

Ram komarnika radimo od PVC-a i aluminija. Zaštitna mreža je napravljena od fiberglasa. Ovi materijali su otporni na spoljne utjecaje, sunčevu svjetlost i vremenske nepogodne što čini komarnike vrlo dugotrajnim.

Osnovna boja komarnika je siva.

Cijena komarnika ovisi od vrste komarnika koju izaberete (fiksni, plise, rolo…). Detaljne informacije o cijenama za svaki tip možete upitom na naš kontakt.